Beerputruimers

Beerputruimer Zaventem - A.B. Maxi Cleaning BVBA

Maxi Cleaning maakt zijn naam helemaal waar. Iedere dag opnieuw.

Onze ervaren medewerkers kunnen zowel omvangrijke als kleinschalige opdrachten de baas. Hun doorgedreven opleiding en ons voortdurend uitgebreid en aangepast materiaal- en vrachtwagenpark staan daarvoor garant.

Maxi Cleaning is erkend ophaler van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen. We beschikken over de vereiste vergunningen voor zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië. Dankzij ons VCA*-certificaat hebt u de zekerheid dat we alle veiligheidsvoorschriften naleven en aan de voorwaarden op het vlak van gezondheid en milieu voldoen.

Sinds onze start in 1983 hebben we een trouw en alsmaar groeiend cliënteel in de particuliere, industriële, openbare en overheidssector opgebouwd. Hoort u daar binnenkort ook bij?

Een verliesput, decantatieput, septische put: bij vele huizen horen diverse soorten putten om afval te verwerken. Wanneer ze verzadigd geraken, klaart Maxi Cleaning de klus.

Wanneer de septische put leegmaken?
Een typische aanwijzing dat de septische put verzadigd is, is wanneer leidingen beginnen te verstoppen. Niet één, maar meerdere afvoeren naar uw septische put blijken niet naar behoren af te wateren. U merkt het ook, wanneer in de overloop van uw septische put, niet-afgebroken bestanddelen zitten. Bijvoorbeeld toiletpapier.

Waarom raakt een septische put vol?
Bacterieën verrichten veel nuttig werk in een septische put. Ze breken de organische bestanddelen af. Maar wanneer de bacterieën zich uitgebreid gevoed hebben, worden ze zwaar. Ze zakken naar de bodem, waar ze een sliblaag vormen, die aangroeit met de tijd. Zo raakt uw septische put op een bepaald moment vol.

Maxi Cleaning ledigt uw septische put grondig en voert deze afvalstoffen naar een rioolafvalverwerkingsinstallatie. U krijgt een attest waarmee u in de regel bent met de wettelijke bepalingen (Vlarem II).

A.B. Maxi Cleaning BVBA

Vakgebieden: beerputruimer, ontstoppingsdienst, rioleringbedrijf

A.B. Maxi Cleaning BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar A.B. Maxi Cleaning BVBA. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.